مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت:
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت:
امید مقیمی منفرد امروز (نهم آبان ماه) در مراسم روز جهانی غذا که در سالن آمفیتئاتر دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد،
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۹۰ درصد واحدهای تولیدی در لرستان گرید A دارند و امروز تنها از ۱۲ واحد که فاکتورهایی همچون تولید آردکامل، کارآفرین نمونه و محصول جدید داشتند مورد تقدیر قرار گرفتند.
امید مقیمی منفرد امروز (نهم آبان ماه) در مراسم روز جهانی غذا که در سالن آمفیتئاتر دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد، کشاورزان را به تولید بیشتر محصولات سالم دعدوت کرد و با بیان اینکه مشارکت روستائیان و زنان خانوار در تولید محصولات کشاورزی نقش بسزایی دارد.
وی با بیان اینکه شعار روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ «حق داشتن غذا برای زندگی و آیندهای بهتر» است و این پیام قدرتمند بر حق اساسی انسان برای تغذیه کافی و نقش حیاتی غذا در شکلدادن به حال و آینده بشر تأکید میکند، افزود: سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) با این شعار خواستار داشتن حق یک رژیم غذایی متنوع و غنی از مواد مغذی است که برای همه مقرون به صرفه در دسترس و ایمن باشد.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: تولید غذا و محصولات سالم سبب ارتباط بین کشورهای دنیا میشود بطوریکه سالانه ۱۵۰ کشور این روز را جشن میگیرند.
مقیمی منفرد ادامه داد: در پنج سال اخیر کارگاهی در استان فعالیت نداشت اما اکنون ۱۵۰ کارگاه مواد غذایی و آرایشی بهداشتی در لرستان فعالیت دارند حتی کارگاههایی داریم که بیش از ۵۰ محصول تولید و تولیداتش در کشور جزو اولینهاست به گونهای که از کارخانجات جلو میزنند.
وی با بیان اینکه هفتهای دو کمیته تشکیل میدهیم تا پروانه برای کارگاههای متقاضی صادر کنند، یادآور شد: ۹۰ درصد واحدهای تولیدی در لرستان گرید A دارند و امروز تنها از ۱۲ واحد که فاکتورهایی همچون تولید آرد کامل، کارآفرین نمونه و محصول جدید داشتند مورد تقدیر قرار گرفتند.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: در بحث تولید آرد کامل نیز چهار واحد در استان پروانه گرفتند و البته استفاده از آرد کامل نیازمند آموزش و فرهنگسازی و در کنار آن تعیین قیمتی است که مردم بتوانند آن را تهیه کنند.