دوره آموزشی اصول و مبانی نمونه برداری مواد غذایی
دوره آموزشی اصول و مبانی نمونه برداری مواد غذایی
دوره آموزشی مبانی نمونه برداری با حضور کارشناسان و بازرسان معاونت غذا و سازمان اموال تملیکی تشکیل گردید
دوره آموزشی اصول و مبانی نمونه برداری مواد غذایی روز سه شنبه ۲۶ دی ماه سال ۱۴۰۲ توسط اداره نظارت بر موادغذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی لرستان در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد. دوره آموزشی مبانی نمونه برداری با حضور کارشناسان و بازرسان معاونت غذا و سازمان اموال تملیکی تشکیل گردید. در این دوره مطالبی در خصوص تفاوت های نمونه برداری مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی ،انواع روشهای نمونه برداری ،اصول نمونه برداری مواد غذایی ،فاکتورهای موثر بر تعیین حجم نمونه ،مباحث فنی و حقوقی در نمونه برداری وبخصوص مفاد صورتجلسه نمونه برداری ، توسط مهندس امید مقیمی منفرد مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی ارائه شد." مهندس مقیمی با بیان حساسیت ها و اهمیت امر نمونه برداری به عنوان اولین اقدام در امر نظارت بر سلامت کالا های مکشوفه به ظن قاچاق و تشریح مفاد آیین نامه اجرایی ماده 27 قانون مبارزه با قاچاق کالا های سلامت محور و ارسال نمونه ها به صورت پلمپ و نکات بهداشتی و فنی برای رعایت شرایط نمونه برداری خوب تاکید نمودند. مهندس ازادبخت مسئول امور انبار های اداره جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان لرستان نیز مسائل و مشکلات امر ذخیره سازی و نگهداری کالا های مکشوفه به ظن قاچاق خصوصا در زمینه کالا های سلامت محور و تشریح نحوه نمونه برداری از کالا های مکشوفه به ظن قاچاق سلامت محور و حساسیت نمونه برداران و انبار داران در خصوص جلوگیری از تضییع حقوق افراد و به مخاطره افتادن سلامت عموم جامعه را بیان نمودند. در پایان مصوبات قبلی پیگیری و آمار و ارقام نیز ارائه شد.