آشنایی دانش آموزان لرستان با بهداشت و ایمنی مواد غذایی
روز جهانی غذا صورت گرفت
همزمان با روز جهانی غذا برنامه های آموزشی در مدارس لرستان برگزار شد.
در روز جهانی غذا صورت گرفت؛
️ آشنایی دانش آموزان لرستان با بهداشت و ایمنی مواد غذایی
همزمان با روز جهانی غذا برنامه های آموزشی در مدارس لرستان برگزار شد.
کارشناسان مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی،آزمایشگاه معاونت غذا و داروی لرستان ، با حضور در تعدادی از مدارس خرم آباد ، آموزش هایی در رابطه با آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای، برچسب کنترل اصالت و سلامت کالا، آشنایی با مضرات فرآورده های آرایشی و بهداشتی غیر مجاز و قاچاق، سامانه اطلاع رسانی ۱۹۰، اصلاح الگوی تغذیه و کاهش مصرف قند، نمک و چربی با هدف آگاهی بخشی در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی و ایجاد فرهنگ مصرف غذای سالم به دانش آموزان ارائه دادند.
روابط عمومی معاونت غذا و داروی لرستان